Wie zijn wij?

Best in Mediation is een samenwerkingsverband van ervaren MfN registermediators, die zich primair richten op verschillende vormen van zakelijke mediation. Elke aangesloten mediator heeft hierbij zijn eigen specifieke kennis en ervaring. Hieronder stellen wij ons voor.

Gerwin Timmerman

Gerwin Timmerman heeft als bedrijfskundig in 1991 een ICT bedrijf opgericht en uitgebouwd tot ruim 100 medewerkers in Nederland en Duitsland. In 1999 uit de directie gestapt om verder te gaan als Management Consultant bij start-up’s, middelgrote en grote bedrijven. Sinds 2007 gericht bezig met persoonlijke ontwikkeling, onder andere via NLP en Mediation (gecertificeerd MfN Mediator). Naast het werk bezig als vrijwilliger in het verenigingsleven en bij buurtbemiddeling Nieuwegein. Vader van drie kinderen en graag in beweging op de tennisbaan, het volleybalveld of op persoonlijk vlak.

Specialiteit: Gerwin is vanuit zijn achtergrond als ondernemer en adviseur gespecialiseerd in ‘zakelijke’ conflicten. Dit kan uiteenlopen van arbeidsmediations, kwesties rondom maatschappen, vennoten en management teams. Tot aan zaken als bedrijfsovername/ -opvolging of algemene Business to Business spanningen.

Gerwin is bereikbaar:

Paulien Boehle

Paulien heeft ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening bij diverse banken en instellingen. Van het adviseren en ondersteunen van mensen bij grote beslissingen naar mediation was voor haar een volgende logische stap. Vanaf 2013 is Paulien geregistreerd Mfn-mediator en gespecialiseerd in arbeidsrecht en familierecht.

Buiten haar mediationpraktijk is Paulien in haar vrije tijd maatschappelijk actief. Zij is bestuurslid van een vrouwennetwerk, Vrouwen in Business en vrijwillig buurtbemiddelaar. Zij houdt van hardlopen, lezen, reizen en koken. Paulien heeft een partner en 3 volwassen zoons.

Visie
Paulien heeft inmiddels een succesvolle mediationpraktijk. Als mediator weet zij haar grote ervaring met en passie voor het werken met mensen in te zetten voor het helpen oplossen van conflicten. Haar empathisch vermogen, het ontdekken en omgaan met onderliggende emoties en onvoorwaardelijke transparantie zijn voor haar de sleutels.

Paulien is bereikbaar:

Hans Varkevisser

Hans was na de opleidingen bedrijfskunde en crisismanagement vanaf 1984 ruim 20 jaar marineofficier en daarna operationeel leider en hoofd bedrijfsvoering bij een Veiligheidsregio. Daarin heeft hij veel verschillende functies en nevenfuncties vervuld. Van commandant van een boardingteam tot voorzitter van een regionale crisisstaf en van O&I-adviseur tot mededirecteur van een brandweeroefencentrum. In 2014 is hij gecertificeerd MfN mediator met de specialisatie arbeidsmediaton. In zijn vrije tijd is hij actief als bestuurslid en vrijwilliger bij diverse maatschappelijke organisaties. Hans is getrouwd, heeft drie volwassen kinderen en houdt van sporten met uithoudingsvermogen.

Specialiteit: het begeleiden van kwesties waarin gezag, macht en persoonlijke afhankelijkheid spelen op het scheidsvlak van de informele en formele organisatiestructuren. Hans is bedreven in het werken met mensen en groepen en daarbij het anders benaderen van vraagstukken. Hij zoekt daarbij voortdurend naar balans en harmonie.

Hans is bereikbaar:

Inge van Oosterhout

Inge is haar carrière begonnen bij de politie. Eerst als coördinator van een regionale alarmcentrale. Later in diverse projectgroepen. Vervolgens heeft Inge een baan gehad bij een groot notariskantoor en de IND.

In 2005 heeft Inge haar eigen scheidingsbemiddelingskantoor in de regio Arnhem opgezet. Dit is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf. Samen met haar echtgenoot en dochter behandelen zij samen rond de 200 zaken per jaar succesvol af!

Inge is specialist op het gebied van arbeids- en familierecht en MfN-geregistreerd mediator. Buiten haar drukke praktijk geniet Inge van haar gezin en familie. Samen wandelen met hun honden en het bezoeken van mooie plekken zijn haar momenten.

Professioneel haalt Inge haar energie en voldoening uit het helpen vinden van de èchte oplossingen door mensen. Draagvlak en respect zijn daarbij haar sleutelwoorden.

Inge is bereikbaar: